Mijn theeservies

Een aantal jaar geleden kocht ik in een kringloopwinkel een prachtig zeshoekig theekastje, waarop mijn dochter zei: mam, je drinkt niet eens thee. Daar had ze een punt. En verder drinken we altijd koffie en thee uit stevige aardewerken mokken.
Mijn volgende actie was het aanschaffen van een theeservies: theepot, suikerpotje, melkkannetje en kopjes. Tot mijn verrassing stond het prachtige porseleinen servies van Albert Heijn (dat ik destijds niet heb gekocht omdat het me – met vier kinderen in huis – veel te kwetsbaar leek) op marktplaats te koop.
Het staat prachtig in het theekastje.

Het blaadjesmotief van dit servies heb ik gebruikt voor het maken van het dekseltje voor een doosje.

1 gedachte op “Mijn theeservies

  1. Lenny

    Alhoewel ik het een “suf” servies vind, is het doosje met het deksel ( met het blaadjes motief vh kopje) prachtig geworden! Op eens bekijk zelfs ik dit (suffe) servies met andere ogen. Super Lies, knap werk!!! En wat zal het prachtig staan in het kastje tussen het servies!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *