Vriendschapslap 2021-2023

Met een groep van 15 personen is er in november 2021 weer een vriendschapslappenronde gestart.
Dit is een estafette-systeem, waarbij iedereen een themalap verzint en deze lap gaat vervolgens langs alle leden, totdat deze weer terug is bij de eerste persoon.

De start.

In oktober 2021 startte een nieuwe vriendschapslappenronde. We zijn met 15 personen.
Mijn plan is een regenbooglap met veren. De bedoeling is de veren de kleuren te geven van de banen van de regenboog. Onder de banen staan de verschillende kleurnummers

De terugkomst.

Eind november 2022 komt mijn lap terug. Aangezien ik een grote lap heb gebruikt, is deze nog lang niet vol. Er moet nog wat geborduurd worden voor deze af is.

Eindresultaat.

Om te beginnen heb ik er nog een heel aantal veren bij geborduurd. Daarna komt het – toch wat saaie – borduren van de achtergrond. Twee blackworkpatroontjes. Eén voor de regenboog en één voor de rest van de lap.

Hier onder een dia show van alle borduurtjes die ik voor deze vriendschapslappenronde heb gemaakt.

3 gedachten over “Vriendschapslap 2021-2023

  1. Lenny steenhuis

    Wat ontzettend leuk en leerzaam om het verloop van jouw vriendschapslap op deze manier te zien Lies. Heel leerzaam voor mij! Ook leuk dat je de borduurcreaties van jezelf in deze ronde laat zien.
    Groetjes lenny

  2. Elze de Haan

    Wat leuk om een overzicht te zien van de opbouw van jouw eigen Regenboogverenlap te zien en jouw bijdragen op de andere lappen! En zeker bedankt voor de doorstop Klederdrachtstof op mijn lap!! Leuk dat je met al je borduurervaring, jezelf hiermee uitgedaagd hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *